Tájékoztató a VII. Vasúti Hidász Találkozó-2009 szervezéséről

 

Tájékoztatjuk a vasúti hidász szakma iránt érdeklődőket, hogy a MÁV ZRt., a Vasúti Hidak Alapítvány, valamint a Magyar Mérnöki Kamara Vasúti Szakosztálya közös szervezésében a VII. Vasúti Hidász Találkozót 2009. június 24-26. (szerda-péntek) között Kecskeméten, az Aranyhomok Wellness Hotelben rendezzük meg. A szakmai előadásokat a szomszédos Technika Háza konferencia termében tartjuk. A konferencia tervezett létszáma 230 fő, részükre igényük szerint az Aranyhomok Wellness Hotelben illetve a közeli Három Gúnár Hotelben szállást biztosítunk. A konferenciára elsősorban a szakmai körök azon képviselőit várjuk, akik a vasúti hídépítés területén tevékenykednek, így a tudományos élet, tervezők, kivitelezők, hatóságok és üzemeltetők képviselőit.

A konferencia főbb témakörei a következők:

  • korszerű vasúti hídépítési technológiák
  • új híddiagnosztikai módszerek bemutatása
  • vasúti hidak környezetvédelmi kérdései
  • szabályzatok, utasítások EU előírásokkal történő harmonizálása.

A konferencián a korábbi évekhez hasonlóan lehetőséget biztosítunk cégek bemutatkozására bérelhető bemutató terek (asztal, paraván) rendelkezésre bocsátásával

A részvételi díj magába foglalja többek között a "Vasúti hidak a Szegedi Vasúti Igazgatóság területén" c. szakkönyvet, amely a debreceni, budapesti vasúti hidakról szóló könyv után a harmadik ilyen jellegű kiadványa az Alapítványnak. Tervezzük az eddigi kiadványaink bemutatását, amelyek igény szerint megrendelhetők, vagy megvásárolhatók lesznek.

Korábbi konferenciáinkhoz hasonlóan igyekszünk színvonalas előadásokkal és kulturális rendezvényekkel a szakma és a szakemberek minél szélesebb körű megismerését biztosítani. A konferencia a Magyar Mérnöki Kamara továbbképzési rendszerében akkreditálásra kerül, így a résztvevők a kapott pontszámokat jogosultságaik meghosszabbításánál felhasználhatják.

A VII. Vasúti Hidász Találkozó részletes programjáról, híreiről az Alapítvány www.vashid.hu honlapján folyamatosan adunk tájékoztatást. A jelentkezési lap itt letölthető. A korábbi Vasúti Hidász Találkozók résztvevőit a részvétel feltételeiről külön is tájékoztatjuk.

A konferenciával kapcsolatban további információk kérhetők: telefonon vagy E-mailen:

Kiss Józsefné (+30-6859-783, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Rege Béla (+70-280-91-15, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.),

Vörös József (+30-9211-796, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Budapest, 2009. február 2.

 

       Rege Béla

a kuratórium elnöke

Joomla templates by a4joomla